Приемането на еврото сега е лудост. Не се сменя национална валута

...
Приемането на еврото сега е лудост. Не се сменя национална валута
Коментари Харесай

Георги Марков: Приемането на еврото сега е лудост

Приемането на еврото в този момент е полуда. Не се сменя национална валута по време на война. Това написа във Фейсбук Георги Марков, някогашен парламентарен арбитър и народен представител от ГЕРБ.

Ето и останалата част от неговата обява в обществената мрежа:

Задавили сме се от инфлация, спестяванията на жителите се стопиха, а промяната на валутата ще ги довърши.

Шефът на Централната банка приказва, че без Евро ще сме в периферията на Европа. Ами Полша, Чехия и Унгария са в Центъра на Европа и заявиха, че в идващите 5 години не си дават националната валута. Централните им банки играят значима роля в стопанската система.

За 2021 Унгария направи напредък от 7,1 и експорт 119 милиарда Евро.

Бойко ни вкара в чакалнята на Евро зоната, само че с финансова дисциплинираност и трето място по напредък в Европейски Съюз след Полша и Унгария. Дори Тръмп го похвали.

Корнелия пък приказва за победа на България за отсрочката за петролното Ембарго. Милата Корнелия, не си познава премиера. Канадеца като пръв слагач лаеше по всички демократични малките екрани, че сме водачи за цялостно Ембарго.

Победата в Брюксел е на Орбан, който наложи на процедура несъгласие върху петролното Ембарго по тръбите. Намазаха около Унгария, чехите и словаците. Приятелят на Корнелия и водач на словашките социалисти Роберт Фицо призна това на специфичен брифинг. Така и ние получихме двегодишна лепта.

На България в този момент не и би трябвало Евро, а изпъждане на Сорос от България и изхвърляне на машините за гласоподаване в Перловската река.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР